Το “καρφί” του Μέσι για τον Βαλβέρδε και τον τρόπο προπόνησης της Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ίντερ και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο, δίνοντας μάλιστα και την ασίστ στον Λουίς Σουάρες για το 2-1.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, όμως, άναψε… φωτιές, πετώντας σπόντες για τον τρόπο προπόνησης της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε και την εικόνα που παρουσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν.

«Όλοι έχουν δυσκολίες στην αρχή της σεζόν. Δεν έχουμε καλή προπονητική βάση και δεν το λέω αυτό για να ασκήσω κριτική. Είμαστε βαρείς, είναι λογικό όταν έχεις συνέχεια ταξίδια να μην προλαβαίνεις να προπονηθείς καλά. Είναι η αλήθεια. Είναι γεγονός. Αλλά είναι και αναγκαιότητα έτσι να οργανώσει τα παιχνίδια αυτά η ομάδα γιατί όλοι το κάνουν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οι σχέσεις μας με τη διοίκηση είναι καλές. Το σημαντικό είναι να μιλήσουμε για τη νίκη. Πλέον έχουμε μπροστά μας την Σεβίλλη για να φτάσουμε σωστά μέχρι τη διακοπή».

Όσο για τη σχέση του με τον Γκριεζμάν, είπε: «Προφανώς και δεν έχουμε πρόβλημα. Είναι καλές οι σχέσεις με όλους στην ομάδα».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ