Στο μυαλό του Μαρτίνς πριν τη μεγάλη «μάχη» στο Βελιγράδι

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δείχνει πως θα πάει σε αισθητές ή μεγάλες αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι ωστόσο ίσως ζητήσει λίγο διαφορετική προσέγγιση από τους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πως θα αντιμετωπίσει μία ομάδα και έναν προπονητή που γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του. Άλλωστε ο Μιλόγεβιτς έχει θητεύσει ως παίκτης και προπονητής στην Ελλάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν προσανατολίζεται στο να μην κάνει ιδιαίτερες ή σοβαρές αλλαγές στο βασικό σχήμα του συγκριτικά με το σύνηθες στο Champions League. Όπως φαίνεται για το προσεχές ματς με τους Σέρβους ο Σα θα είναι ο πορτιέρο, Σεμέδο και Μεριά οι δύο στόπερ, Ομάρ δεξιά και Τσιμίκας αριστερά και κέντρο με Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά. Άκρα με Ποντένσε και Μασούρα και μπροστά ο Γκερέρο. Αυτή η 11άδα δείχνει η επικρατέστερη. Από εκεί και πέρα υπήρξαν και παίκτες που έβαλαν… δύσκολα στο τεχνικό επιτελείο όπως ο Ελ Αραμπί και ο Καμαρά.

Σε αυτήν την φάση φαίνεται πάντως ότι αυτό το σχήμα φαντάζει το πιο πιθανό. Αυτό που μάλλον θα αλλάξει λίγο είναι ίσως η προσέγγιση. Ο Μάρτινς θα ζητήσει από τους παίκτες του να κλείνουν πιο καλά τους χώρους και να είναι πιο προσεκτικοί. Προφανώς και ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να είναι δημιουργικός και επιθετικός, ωστόσο θα φυλάξει και τα νώτα του, καθώς το παιχνίδι στο Βελιγράδι μπορεί να αποδειχθεί κομβικό. Κοινώς ο Πορτογάλος περιμένει ένα μάλλον πιο κλειστό ματς και τους Σέρβους να είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα και σε καλή και δυνατή έδρα. Πάντως στην τελευταία χρονικά προπόνηση της Δευτέρας όσοι έπαιξαν με την Λαμία δεν έκαναν τόσο έντονο προπονητικό πρόγραμμα.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ