Ο 70χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του φιλάθλου στην Καλαμαριά: Μαζί με αυτόν πέθανα και εγώ – ΒΙΝΤΕΟ

“Μαζί με αυτόν πέθανα και γω” είπε ο 70χρονος ο οποίος έσπρωξε τον συνομήλικο του χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλων Πόντου – Χανιά στην Καλαμαριά, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματισθεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν επιδίωξε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα αλλά πήγε να σταματήσει τη διαμάχη που ήταν σε εξέλιξη.

“Θεωρώ ότι του αποδόθηκε η βαρύτερη κατηγορία σε συνδυασμό με το νόμο περί αθλητικής βίας. Στην πραγματικότητα υπήρξε μια διαμάχη μεταξύ δύο ανθρώπων που γνωρίζονταν 40 χρόνια. Η διαμάχη δεν ήταν μεταξύ των δύο. Πήγε να τον αποτρέψει από μια περαιτέρω σύρραξη και υπήρξε αυτό το ατυχές για τα οποίο υπάρχει μεγάλη θλίψη για τον πελάτη μου”, τόνισε σε δηλώσεις του, ο συνήγορος του 70χρονου, Χάρης Βεργούλης, ο οποίος ανέφερε ακόμα ότι το σπρώξιμο δεν ήταν ανθρωποκτόνο αλλά για να αποτρέψει τη διαμάχη.

O 70χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί Αθλητικής Βίας, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη. Μέχρι τότε κρατείται.

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ