Είναι 100 ετών, γιαγιά, αλλά παθιασμένη με τη Μίλαν – ΒΙΝΤΕΟ

Η ανιδιοτελής αγάπη του φιλάθλου προς την ομάδα του αποτυπωμένη σε ένα βίντεο 4 λεπτών.

Η Ινές γιόρτασε τα 100 χρόνια της και η λατρεμένη της Μίλαν της επιφύλαξε μια τεράστια έκπληξη στέλνοντάς της δώρο μια φανέλα.

Όταν έλαβε τη φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, το όνομά της και το νούμερο 100, τα αυθόρμητα λόγια της Ινές σίγουρα συγκίνησαν τους απανταχού φίλους της στρογγυλής θεάς.

«Τα παιδιά μου. Να παίζετε καλά, είστε η μοναδική παρηγοριά μου. Κάντε με υπερήφανη. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο. Έχω μείνει άφωνη. Αγαπημένη μου Μίλαν, πόσο σε αγαπώ. Εάν το γνώριζαν οι παίκτες πόσο την αγαπώ τη Μίλαν» λέει η Ινές, η οποία υποστηρίζει το σύλλογο της Λομβαρδίας από 18 ετών.

Στην ερώτηση ποιοι είναι οι αγαπημένοι της παίκτες, η απάντηση έρχεται άμεσα: «Οι τρεις Ολλανδοί (Φαν Μπάστεν, Γκούλιτ, Ράικαρντ), ο Μπαρέζι, ο Κοστακούρτα, ο Μαλντίνι, ο Γκατούζο» ενώ στο βίντεο εξηγεί ότι τελευταία φορά που βρέθηκε στο «Σαν Σίρο» ήταν πριν από 13 χρόνια, με δύο νεαρούς φιλάθλους να φωτογραφίζονται μαζί της!

Μάλιστα, όταν η εγγονή της ζήτησε να βγει φωτογραφία με τη φανέλα, εκείνη πήρε μια ποδοσφαιρική μπάλα την οποία είχε από το 1982, ενθύμιο από το κερδισμένο από τους Ιταλούς Παγκόσμιο Κύπελλο!

Δείτε το βίντεο…Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ