Χριστοδουλάκης: Η βάση του χώρου μας τοποθετήθηκε ξεκάθαρα πριν από 5 μήνες

Η ενιαία πορεία του Κινήματος Αλλαγής δεν αμφισβητείται διαμήνυσε ο γραμματέας του, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στον «THEMA FM» τονίζοντας ότι οι αποφάσεις του πρόσφατου συνεδρίου είναι ομόφωνες.

Υπογράμμισε συγκεκριμένα ότι: «Η βάση του χώρου μας τοποθετήθηκε ξεκάθαρα πριν από 5 μήνες, 65.000 μέλη μας, εξέλεξαν δημοκρατικά τους αντιπροσώπους μας για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής και αυτοί δημοκρατικά και ομόφωνα, αποφάσισαν την ενιαία λειτουργία του κόμματος μας. Έτσι θα προχωρήσουμε από εδώ και στο εξής. Οι αποφάσεις αυτές του ανώτερου οργάνου του κόμματος, ειδικά όταν είναι τόσο πρόσφατες, δεν μπορούν να τίθενται υπό αμφισβήτηση».

Για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «με τα προτάγματα του ‘74, θυμόμαστε την ιστορία του πολιτικού χώρου που άλλαξε την Ελλάδα στη Μεταπολίτευση, ωστόσο το σημαντικό είναι εμείς σήμερα να εκφέρουμε έναν αντίστοιχα ριζοσπαστικό λόγο που θα εκφράσει τις παρούσες συνθήκες». Κι εξήγησε ότι αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε αύριο από την εκδήλωση στη Λάρισα όπου ως θεματική θα έχει την αγροτική παραγωγή και την περιφερειακή ανάπτυξη.

«Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής: Δεν θα αναπολήσουμε μόνο το παρελθόν. Θα εκφράσουμε το σύγχρονο διακύβευμα. Και αυτός είναι ο λόγος, που ο εορτασμός των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ θα έχει θεματικό άξονα τη ζωή και την παραγωγή στην ύπαιθρο. Το γεγονός ότι οι αγρότες μπήκαν ενεργά στην εθνική Οικονομία είναι έργο του ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του ’80».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ