Αποκαλύψεις από την πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του Γουέιν Ρούνεϊ με τη σύζυγό του – ΦΩΤΟ

Σε αποκαλύψεις για το τι πραγματικά συνέβη με τον Γουέιν Ρούνεϊ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, έδωσε η γυναίκα που εθεάθη να μπαίνει σε ξενοδοχείο στο Βανκούβερ μαζί με τον Βρετανό άσο της μπάλας στις 5.30 το πρωί, σε ένα νέο ερωτικό σκάνδαλο που αναστάτωσε την Κολίν Ρούνεϊ.

Η πέτρα του σκανδάλου στο ερωτικό αυτό δράμα ισχυρίζεται ότι ο Γουέιν έβγαλε τα ρούχα μπροστά σε τρεις γυναίκες σε πάρτι σε τζακούζι.

Η Κάρα Γκρανάδος, 27 ετών, αποκάλυψε ότι ο Ρούνεϊ και άλλοι 4 παίκτες της αμερικανικής ποδοσφαιρικής ομάδας DC United έβγαλαν τα παντελόνια τους για να μπουν στο τζακούζι σε ένα βραδινό πάρτι που διήρκεσε επτά ώρες, στο Βανκούβερ, στις 17 Αυγούστου.

Η 27χρονη είπε στη Sun, ότι όλοι επεδίωκαν “το συγκεκριμένο” και ο 33χρονος Ρούνεϊ είχε πολύ καλή διάθεση αυτό το έντονο απόγευμα, προσθέτοντας βέβαια ότι ήταν πολύ κύριος όλη την ώρα.

“Ο Γουέιν έβγαλε το τζιν του και βύθισε τα πόδια του στο νερό. Ακολούθησε και τους υπόλοιπους. Φορούσε το στενό μποξεράκι του. Ήταν μπλε και νομίζω ότι ήταν Calvin Klein. Πιστεύω ότι ο Γουέιν ήθελε να αισθάνεται σαν φυσιολογικός τύπος που έχει βγει και όχι σαν κάποιος διάσημος”.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο άσος της μπάλας και ένας από τους συμπαίκτες του την πήραν μαζί τους στο ξενοδοχείο τους στις 5.30 το πρωί, όπου ο Γουέιν κοιμήθηκε και εκείνη έκανε σεξ με τον άλλον άνδρα προτού καλέσει ταξί για να επιστρέψει σπίτι. Γνωρίστηκαν σε ένα κλαμπ στο Βανκούβερ και οι παρέες τους ενώθηκαν συνεχίζοντας το πάρτι όλο το βράδυ.

Ο ίδιος ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε στη Μ. Βρετανία με τη σύζυγό του στις 29 Αυγούστου και σχεδιάζουν να μείνουν μόνιμα στη χώρα τους. Εξέδωσε ανακοίνωση μέσω twitter όπου αρνείται οποιαδήποτε εξωσυζυγική σχέση και ατασθαλία απέναντι στη σύζυγό του λέγοντας ότι όταν μπήκε στο φουαγέ του ξενοδοχείου δεν ήταν μόνος με την κοπέλα ούτε μπήκε μόνος μαζί της στο ασανσέρ.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ