Συνεχίζονται οι επαφές της ΑΕΚ με Πογέτ – Άλλοι δύο προπονητές στη λίστα της Ένωσης

Πρώτη επιλογή της ΑΕΚ για την αντικατάσταση του Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο Γκουστάβο Πογέτ.

Συγκεκριμένα, οι επαφές των ανθρώπων της “Ένωσης” που είχαν αρχίσει από την Παρασκευή με τον Ουρουγουανό τεχνικό συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις είναι αρκετά απαιτητικές, όμως το κλίμα είναι αρκετά καλό.

Από τη μια πλευρά ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έπαψε ποτέ να εκτιμά τις προπονητικές ικανότητες του Πογέτ, ακόμη και μετά το επεισοδιακό τους “διαζύγιο” στην πρώτη θητεία του, ενώ ο Πογέτ θέλει πολύ να επιστρέψει στους πάγκους μετά από περίπου έναν χρόνο απουσίας από την προπονητική.

Πάντως, στην ΑΕΚ είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και για το λόγο αυτό έχουν στα υπόψη άλλους δύο προπονητές με τους οποίους έχει γίνει και μια πρώτη κουβέντα.

Ο λόγος για τον Μίροσλαβ Τζούκιτς και τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο 53χρονος Σέρβος, που έκανε μεγάλη καριέρα ως αμυντικός μεταξύ άλλων σε Λα Κορούνια και Βαλένθια, είναι εκτός πάγκων από τον Αύγουστο του 2018, λίγους μήνες αφότου είχε κατακτήσει το Κύπελλο με την Παρτιζάν. Έχει περάσει επίσης από την εθνική Σερβίας, τη Βαλένθια, την Έρκουλες, την Βαγιαδολίδ, την Κόρδοβα, τη Μουσκρόν και την Αλ Σαμπάμπ.

Την ίδια στιγμή, ο δεύτερος, 55χρονος Ιταλός, ήταν επί σειρά βοηθός του Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους και την εθνική Ιταλίας. Το 2016 ανέλαβε ως πρώτος τη Σπαρτάκ Μόσχας και κατέκτησε μαζί της το ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά τον Οκτώβριο του 2018 απολύθηκε και έκτοτε είναι ελεύθερος. Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ