Ο γιος του Ζιντάν, Λούκα εξομολογείται: Είμαι υπερήφανος για το όνομά μου – Τι λέει για τον πατέρα του

Μια συνέντευξη που μιλά για τον πατέρα του και την οικογένειά του γενικότερα έδωσε ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, Λούκα.

Ο Λούκα Ζιντάν μεταξύ άλλων είπε ότι “δεν με βαραίνει το όνομά μου. Είμαι υπερήφανος που φέρω το όνομα Ζιντάν”.

Ο τερματοφύλακας έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης δανεικός για την Racing Santander και μίλησε στη “Marca” για τη ζωή του ως Ζιντάν.

“Είμαστε πολύ ποδοσφαιρόφιλη οικογένεια. Πάντα μιλάμε για ποδόσφαιρο. Στην πραγματικότητα η μητέρα μου έχει μπουχτίσει με αυτό. Μας λέει ότι πάντα μιλάμε για ποδόσφαιρο, για το ίδιο πράγμα. Και όντως, μιλάμε και παίζουμε ποδόσφαιρο με τα αδέρφια μου. Είμαι χαρούμενος που έχουμε το ίδιο πάθος” δήλωσε ο Λούκα Ζιντάν.

Πώς απαντά στην κριτική ότι παίζει λόγω του ονόματός του; Ο Λούκα Ζιντάν λέει ότι “οι άνθρωποι μιλούν και μπορούν να λένε ό, τι θέλουν. Ξέρω ότι αξίζω και δουλεύω σκληρά καθημερινά για να βελτιώνομαι. Θα δούμε αν όλοι αυτοί έχουν δίκιο ή όχι στο μέλλον”.

Σε ερώτηση για το αν το επίθετο Ζιντάν τον βαραίνει απαντά, “όχι δεν με βαραίνει. Είμαι συνηθισμένος στη σύγκριση. Είμαι υπερήφανος για το όνομά μου. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον πατέρα σου με ποδοσφαιρικούς όρους. Ο καθένας έχει τη δική του αθλητική καριέρα. Είμαι ο εαυτός μου και ο πατέρας μου είναι ο δικός του εαυτός”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ