Είπε το “ναι” στον Αμπράμοβιτς ο Λάμπαρντ

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι καυτό… στο επίπεδο των μεταγραφών στις ποδοσφαιρικές ομάδες. Έτσι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αποφάσισε να κάνει ότι μπορεί για να ενδυναμώσει την ομάδα του, κάνοντας προσωπικά τις επικοινωνίες για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τηλεφώνησε στον θρύλο της Τσέλσι και νυν προπονητή της Ντέρμπι Κάουντι Φρανκ Λάμπαρντ, προκειμένου να τον πιέσει να αποδεχθεί την προσφορά που του έκανε, ώστε να επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και να βρεθεί στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων.

Ανάμεσα στους όρους που φαίνεται ότι συζήτησαν οι δύο άνδρες και με τους οποίους ο Λάμπαρντ πείστηκε τελικά να πει το «ναι», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ντάνκαν Καστλς από τους «Sunday Times», ήταν η πίστωση χρόνου που θα του δώσει ο Ρώσος μεγιστάνας τουλάχιστον για δύο σεζόν, ώστε να φτιάξει την ομάδα όπως τη θέλει.

Επίσης, φέρεται να του είπε πως έχει ήδη γίνει πρόταση στους Ντρογκμπά και Γκίβεν για να τον βοηθήσουν και να βρεθούν μαζί του στο επιτελείο του. Δεν έγινε, όμως, κουβέντα για τον Τζον Τέρι, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Ντιν Σμιθ στην Άστον Βίλα, τώρα που οι «χωριάτες» ανέβηκαν στην Premier League.

Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ