Επίσημη πρόταση Ολυμπιακού σε Σλούκα – Τόσα χρήματα προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι»

Μετά τις προφορικές επαφές των προηγούμενων ημερών, ο Ολυμπιακός αποφάσισε και κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Κώστα Σλούκα, ώστε να τον ξαναφέρει στο λιμάνι, με την πρόταση πάντως να απέχει πολύ από τις απαιτήσεις του διεθνούς γκαρντ.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες, όπως είχε γίνει γνωστό, αν και φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι η μοναδική ομάδα, που θέλει στις τάξεις της τον Σλούκα. Έχουν απέναντι τους ισχυρούς ανταγωνιστές και συγκεκριμένα την Φενέρ, τη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ, με την πρότασή τους να είναι αρκετά μακριά σε σύγκριση μ’ αυτή της «Βασίλισσας», αλλά καλύτερη σε σύγκριση με την ευρισκόμενη σε οικονομικά προβλήματα τουρκική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ. Στο σενάριο, που ο Έλληνας «άσος» συμφωνούσε, θα έπαιρνε 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον πρώτο χρόνο και στα επόμενα δύο ο μισθός του θα αυξανόταν κατά 100 χιλιάδες ευρώ, ήτοι 1,6 εκατομμύριο το δεύτερο και 1,7 τον τρίτο χρόνο. Μπορεί να μην είναι κακή, αλλά απέχει αρκετά από όσα ζητάει ο παίκτης.

Η πρόταση της Ρεάλ, πάντως, είναι σαφώς καλύτερη, καθώς του προσφέρει το ίδιο συμβόλαιο, αλλά με αποδοχές γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Πρέπει να σημειώσουμε, παράλληλα, ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει κάνει ακόμη την κίνησή της και δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση στον παίκτη. Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ