Γιαννακόπουλος: Ντροπιαστική η εικόνα στο ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε έξαλλος από το ΟΑΚΑ στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου του πρώτου παιχνιδιού των τελικών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Προμηθέα Πάτρας και αποφάσισε μάλιστα να τοποθετηθεί, κάνοντας λόγο για ντροπιαστική εικόνα στο γήπεδο.

Η απουσία του κόσμου στο πρώτο ματς με τον Προμηθέρα δημιούργησε εκνευρισμό στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ανέφερε: «Μετά τους πανηγυρισμούς επειδή ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2, η ομάδα σήμερα 10 Ιουνίου δίνει τον πρώτο τελικό για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και στις εξέδρες βρίσκονται 3100 φίλαθλοι. Τρεις χιλιάδες εκατό.

Κι όλα αυτά παρά την απόφαση μας να ρίξουμε τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Η εικόνα του ΟΑΚΑ είναι απλά ντροπιαστική. Ναι, ντροπιαστική! Δεν υπάρχει άλλη λέξη.

Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που σήμερα γύρισαν την πλάτη στον Παναθηναϊκό σε έναν τελικό πρωταθλήματος, στην προσπάθεια για έναν ακόμη τίτλο, για ένα ακόμη νταμπλ, είναι και οι πρώτοι που φωνάζουν για μεταγραφές, FINAL 4, Ευρωλίγκες, Βοτανικούς και Ερασιτέχνες! Είναι οι πρώτοι που όχι μόνο δείχνουν αλλά και κουνάνε το δάχτυλο.

Η σημερινή εικόνα τα λέει όλα! Δυστυχώς… Ντροπή και πάλι ντροπή»Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ