Φόρμουλα 1: Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε την pole position στον Καναδά

Μπορεί να είναι «πεθαμένη». Μπορεί να βρίσκεται στο χειρότερο αγωνιστικό της φεγγάρι εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί η Μερσέντες όπου την βρίσκει να την γλεντάει σε μηχανοκίνητο βαθμό.

Όμως, μιλάμε για τη Φεράρι,την σπουδαιότερη ομάδα στην ιστορία της Φόρμουλα 1. Το να την ξεγράφει κάποιος σε ό,τι κατάσταση κι αν βρίσκεται, ισοδυναμεί με έγκλημα που θα έπρεπε να τιμωρείται με παραδειγματισμό και ο Σεμπάστιαν Φέτελ το απέδειξε γι’ ακόμα μία φορά σήμερα στον Καναδά.

Παρά το γεγονός πως οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας ήταν εμφανώς απαισιόδοξοι για την συγκεκριμένη πίστα και την ξεκάθαρη υπεροχή της Μερσέντες, ο Γερμανός πιλότος «έγραψε» έναν εκπληκτικό χρόνο στην τελευταία του προσπάθεια και πήρε την πρώτη του pole position μετά τη Γερμανία πέρυσι, σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα!

Πίσω από τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον που «ηττήθηκε» αν και βελτίωσε το πέρασμά του στο τέλος, με τους Λεκλέρκ και Ρικιάρντο να συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά.

Γκασλί, Μπότας, Χούλκενμπεργκ, Νόρις, Σάινθ και Μάγκνουνσεν συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, από την οποία απουσιάζει ο 11ος Φερστάπεν.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ