Στην πόρτα της εξόδου ο Μπάνκι μετά το κάζο από τον Προμηθέα

Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα για τον Λούκα Μπάνκι αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι», μετά τον αποκλεισμό από την Μπάμπεργκ στο BCL, ήρθαν αντιμέτωποι και με αυτόν από τους τελικούς του πρωταθλήματος, αφού ο Προμηθέας Πάτρας έκανε το 3-2 στη σειρά.

Η απογοήτευση που επικράτησε ήταν μεγάλη, αφού η ΑΕΚ έχασε ακόμα έναν σημαντικό στόχο και μια ευκαιρία να βρεθεί σε τελικούς μετά από 14 χρόνια. Ήδη το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια κάποια δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Ιταλού κόουτς για την εικόνα της ομάδας, η οποία έγινε πιο έντονη μετά την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 53χρονος τεχνικός δείχνει να είναι στην πόρτα της εξόδου της ΑΕΚ, αφού δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν από το σύλλογο στο πρόσωπό του. Ούτως ή άλλως το συμβόλαιό του ήταν μονοετές, αλλά με το κλίμα να είναι εις βάρος του, δεν φαντάζει δυνατή η ανανέωσή του για την επόμενη σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, μάλιστα, φαίνεται διατεθειμένος να… πάρει κι άλλα «κεφάλια», ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, κι όχι μόνο του προπονητή.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ