Το θέαμα ξεκινά στις 18:00 την Κυριακή στο Markopoulo Park

Από αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου και κάθε Κυριακή η δράση στο Markopoulo Park ξεκινά στις 18:00. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ιπποδρομίες, που υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα, με ίππους που εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Markopoulo Park, αλλά και πολλούς από τους καλύτερους καθαρόαιμους.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην πέμπτη ιπποδρομία, το Κύπελλο Θεσσαλονίκης, στο οποίο θα πάρουν μέρος πέντε νικητές Κύριων Ιπποδρομιών. Το έπαθλο των 20.000 ευρώ αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους διαγωνιζόμενους και σε συνδυασμό με την απόσταση των 1.400 μέτρων, η οποία προσφέρεται για εντυπωσιακές αφίξεις, ίσως μας δώσουν μία από τις συναρπαστικότερες ιπποδρομίες της χρονιάς. Οι ιπποδρομίες κάθε Κυριακή μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τις ελληνικές ιπποδρομίες

Με εγγυημένο ποσό 2.000 ευρώ το παιχνίδι του Γκανιάν

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 9 Ιουνίου.

Η πριμοδότηση του Γκανιάν με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες έχει αυξήσει τα κέρδη. Το Γκανιάν είναι το πιο απλό παιχνίδι, αφού χρειάζεται να βρεις μόνο το νικητή. Κάθε εβδομάδα έχει καθιερωθεί και Payout 90% στο παιχνίδι του Γκανιάν για όλες τις ιπποδρομίες στον Ελληνικό κουμπαρά.

Διασκέδαση για τα παιδιά με face painting, ζωγραφική και βόλτες με πόνυ

Το Markopoulo Park κάθε Κυριακή είναι ο ιδανικός προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν ιππασία με άλογα-πόνυ και να φωτογραφηθούν με τα εξωτικά alpaca.

Στο Family Club, στον πρώτο όροφο, λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους, με παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, face painting και ζωγραφική. Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.horseraces.gr

Τα παιδιά διασκεδάζουν κάθε Κυριακή στο Markopoulo Park

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ