Όλα ανοιχτά με τον Φορτούνη στον Ολυμπιακό

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κώστα Φορτούνη και τον Ολυμπιακό.

Ο Τρικαλινός άσος θα συζητήσει ξανά με τους ερυθρόλευκους την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους, αλλά ακόμη κι αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, αυτό δεν συνεπάγεται αυτόματα και παραμονή του παίκτη στην ομάδα του Πειραιά!

Τις τελευταίες μέρες η Γουέστ Χαμ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων του διεθνή επιτελικού χαφ και από την Αγγλία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Λονδρέζοι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την υπόθεση.

Βέβαια, υπάρχουν αντικρουόμενα δημοσιεύματα για τις προθέσεις των «σφυριών» που από συγκεκριμένα ΜΜΕ παρουσιάζεται έτοιμη να δώσει 17-18 εκατομμύρια ευρώ, είδηση που διαψεύδεται σε άλλα διαδικτυακά portals.

Δεδομένο σε κάθε περίπτωση είναι πως οι Άγγλοι θα διεκδικήσουν την υπογραφή του Φορτούνη με το μικρότερο δυνατό κόστος. Όμως, αν ο αθλητικός διευθυντής τους, Μάριο Ουσίγιος, απαιτήσει την απόκτηση του 26χρονου παίκτη, το ύψος του κόστους της μεταγραφής αλλά και το πιθανό νέο συμβόλαιο, ενδεχομένως να μην αποτελέσουν εμπόδιο.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ