Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Τζέρεμι Έβανς

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούν τις διαδικασίες για να ενισχύσουν το ρόστερ του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανεξάρτητα με το που θα αγωνίζεται η ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, μετά την συμφωνία με τον Αντώνη Κόνιαρη και τις προχωρημένες επαφές με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη, οι Πειραιώτες υπέγραψαν και τον Τζέρεμι Έβανς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ήταν σε συνεχή επαφή με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ της Νταρουσάφακα, με τις δύο πλευρές να έχουν κάποια οικονομική διαφορά, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτή καλύφθηκε.

Έτσι, ο δημοσιογράφος του yahoosports, Κιθ Σμιθ, με ένα του «τιτίβισμα» αποκάλυψε: «Ο πρώην ΝΒΑερ, Τζέρεμι Έβανς, υπέγραψε με τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα. Ο Εβανς για τελευταία φορά αγωνίστηκε στο ΝΒΑ το 2018, με την φανέλα των Ατλάντα Χοκς».

Να τονιστεί πως η επικείμενη μεταγραφή του 31χρονου Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, που την περσινή σεζόν ξεχώρισε με την Νταρουσάφακα, αναμένεται να ισχυροποιήσει κατά πολύ την ρακέτα των “ερυθρόλευκων” και να δώσει το ιδανικό στήριγμα στον Γιώργο Πρίντεζη στην θέση του πάουερ φόργουορντ αλλά και λύσεις ακόμα και στο «5».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ