Νέο αινιγματικό ποστάρισμα από τη σύζυγο του Μπεργκ – ΦΩΤΟ

Όλος ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού έχει πέσει πάνω στο θέμα του Μάρκους Μπεργκ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται αρκετά κοντά. Μάλιστα αυτό που απομένει είναι το οριστικό «ναι» από τον παίκτη για να κλείσει η μεταγραφή.

Χθες η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, η Ζοζεφίν άναψε φωτιές με ένα ποστάρισμα της στο instagram όταν και ανέφερε πως της λείπει η Ελλάδα. Σήμερα η κυρία Μπεργκ έκανε νέο αινιγματικό ποστάρισμα, στο οποίο ανάρτησε φωτογραφία που ετοιμάζει βαλίτσες.

«Πακετάρισμα ξανά, μία ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ», έγραψε η Ζοζεφίν που φτιάχνει βαλίτσες. Αυτό φυσικά μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα, όμως η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ βάζει ξανά φωτιές στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που περιμένουν τον ερχομό του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως η σύζυγος του 33χρονου επιθετικού είναι πολύ θετική στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Έχει φίλους στη χώρα μας και το ζεύγος έχει διατηρήσει και σπίτι. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ λεπτούς χειρισμούς στο θέμα του Μάρκους Μπεργκ και περιμένει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ