Στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού – Μπεργκ

Ο Ολυμπιακός έχει για πρώτο όνομα, στην μεταγραφική του ατζέντα, σχετικά με τον επιθετικό, τον Μάρκους Μπεργκ. Μάλιστα οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και πλησιάζει η… ώρα για να πάρουν την τελική μορφή.

Οι Πειραιώτες έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, με την πλευρά του 32χρονου επιθετικού, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο διεθνής άσος ήταν θετικός και μπήκε στις διαπραγματεύσεις. Αρχικά υπήρχε απόσταση χρονική διάρκεια, αλλά και στις οικονομικές απολαβές.

Για τον Μπεργκ αυτό θα είναι το τελευταίο καλό του συμβόλαιο. Και επιθυμεί να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό. Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να βρέθηκε κάτι κοινό, σχετικά με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έκανε την κίνηση του, προκειμένω να έρθει πιο κοντά με τον Μπεργκ. Κάτι που αντιμετωπίστηκε θετικά και από τον Σουηδό άσο. Ωστόσο παραμένει η οικονομική διαφορά, η οποία, σύμφωνα με όσους παρακολουθούν το θέμα, αναφέρουν πως υπάρχει κι εκεί θέληση να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει, στην πλευρά του Μπεργκ, το πόσο επιθυμεί για να συνεργαστούν. Είναι κοινό μυστικό πως τον θέλει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Παράλληλα ο διεθνής άσος, με βάση τα όσα έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, μπορεί να δώσει τουλάχιστον 20 γκολ συνολικά.

Ταιριάζει απόλυτα και στο αγωνιστικό πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς. Και μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να κάνει ο Μπεργκ μ’ αυτή την δημιουργία που έχει ο Ολυμπιακός. Στη Σουηδία αναφέρουν πως τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα. Περισσότερο προς το θετικό και λιγότερο προς το αρνητικό.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός κινήθηκε δυναμικά, για τον Μάρκους Μπεργκ, το τελευταίο διάστημα. Οι δύο πλευρές, στην παρούσα φάση, δεν διαψεύδουν, αλλά και δεν επιβεβαιώνουν τις επαφές τους. Δεν επιθυμούν να δώσουν και παραπάνω τροφή για σχόλια και σενάρια. Η πραγματικότητα είναι, ωστόσο, που είναι σε επικοινωνία και μάλιστα με το κλίμα να είναι θετικό.Πηγή filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ