Επέκταση συμβολαίου στον Ινσούα ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός

Αν και η ρήτρα του βάσει συμβολαίου αυξήθηκε φέτος από τα 1,5 εκ. ευρώ στα δύο εκατομμύρια, που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε βαθιά ανάσα αν τον παραχωρούσε πρόωρα, εντούτοις στο “τριφύλλι” εμφανίζονται αποφασισμένοι, όχι μόνο να μην απεμπολήσουν εύκολα τα δικαιώματα του Εμάνουελ Ινσούα, αλλά παράλληλα να επεκτείνουν την συνεργασία τους μαζί του. Το συμβόλαιο του 28χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού λήγει το 2020, ωστόσο οι “πράσινοι” κινούνται ήδη για να το ανανεώσουν εγκαίρως, με τη σύμφωνη φυσικά γνώμη τόσο του Γιώργου Δώνη όσο και του Νίκου Νταμπίζα.

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν πρέπει να είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Real News” πριν από λίγο καιρό απορρίφθηκε προσφορά της Εστουντιάντες, το ενδιαφέρον της οποίας για τον Αργεντινό άσο υπήρξε -και παραμένει- σφοδρό. Μένει τώρα να φανεί αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει με καλό μάτι την προοπτική περαιτέρω παραμονής του στην Ελλάδα, την ώρα που ο αδερφός και μάνατζερ του Μαξιμιλιάνο φέρεται να γίνεται δέκτης προτάσεων από χώρες της Ευρώπης.

Πάντως ο Ινσούα, σε γενικές γραμμές, δηλώνει ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό και πιθανότατα θα συζητούσε ευχαρίστως το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φορά τα χρώματά του, αρκεί, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το περιβάλλον του, η διοίκηση να βελτιώσει τις ετήσιες αποδοχές του, που ανέρχονται στις 250.000 ευρώ.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ