Οι ενδεκάδες του τελικού του Champions League

Τότεναμ και Λίβερπουλ τίθενται αντιμέτωπες στον τελικό του Champions League με στόχο την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά».

Οι δύο ομάδες έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες που επέλεξαν να παρατάξουν στο «Wanda Metropolitano» και δεν έχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο άφησε στον πάγκο τον Λούκας Μόουρα και ξεκινάει τον Χάρι Κέιν αλλά και τους Γιαν Φερτόνχεν, Χάρι Γουίνκς ενώ επιλέγει το κλασσικό 4-2-3-1 για την ομάδα του.

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνχεν, Ρόουζ, Σισοκό, Γουίνκς, Άλι, Έρικσεν, Σον, Κέιν.

Στον πάγκο οι Γκατσανίγκα, Φορμ, Σάντσες, Φόιτ, Ντέιβις, Οριέ, Ντάιερ, Γουόκερ-Πίτερς, Γουανιάμα, Μόουρα, Λαμέλα και Γιορέντε. 

Από την άλλη μεριά, ο Γιούργκεν Κλοπ παρατάσσει την Λίβερπουλ με το αναμενόμενο σχήμα και επιλέγει ως συνήθως το 4-3-3 για διάταξη. Ο Γερμανός τεχνικός αφήνει στον πάγκο τον Μίλνερ και χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα τον Βαϊνάλντουμ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

Στον πάγκο οι Μινιολέ, Λόβρεν, Μίλνερ, Γκόμες, Στάριτζ, Μορένο, Λαλάνα, Τσάμπερλεϊν, Σακίρι, Μπρούστερ, Οριγκί και Κέλεχερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ