Αδριατική Λίγκα: Αναβολή στο αίτημα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

“Χάος στη Μπάνια Λούκα, επεισοδιακή γενική συνέλευση και αποχώρηση των ανθρώπων της Μπουντούτσνοστ” είναι ένας χαρακτηριστικός τίτλος για όσα έγιναν σήμερα στο συμβούλιο της Αδριατικής Λίγκας το οποίο ξεκίνησε στις 13:00 ώρα Ελλάδας και ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 6 ώρες.

Όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, το αίτημα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και της Μπνέι Ερτζελία να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου δεν συζητήθηκε, καθώς πήρε αναβολή για την επόμενη γενική συνέλευση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα με την παρουσία εκπροσώπων των “αιωνίων” που θα ταξιδέψουν για να παρουσιάσουν από κοντά τα πλάνα τους και να παρακολουθήσουν την ψηφοφορία.

Λίγες μέρες υπομονή ακόμη, λοιπόν, για τους “ερυθρόλευκους” και τους “πράσινους” που σύμφωνα με τους παράγοντες της Αδριατικής Λίγκας έχουν ζητήσει και οι δύο την ένταξή τους σ’ αυτή. Σύμφωνα, πάντως, με τον πρόεδρο Ιγκόρ Ντόντικ, οι “αιώνιοι” δεν είχαν καταθέσει πλήρη φάκελο και γι’ αυτό κλήθηκαν ώστε να εξηγήσουν από κοντά τις σκέψεις τους για την Αδριατική Λίγκα.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ