Φανατικός θεατής του Αντετοκούνμπο ο Βούτσης – Ξενυχτάει για να παρακολουθήσει τους αγώνες του

Ένας από τους φανατικότερους θεατές των παιχνιδιών του ΝΒΑ που συμμετέχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα ”Έθνος”, ο κ. Βούτσης ξυπνά αρκετές φορές νωρίς το πρωί για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια που γίνονται τα ξημερώματα – σε ώρα Ελλάδας πάντα. Και όχι απλώς χαζεύει, αλλά παρακολουθεί έχοντας πλήρη εικόνα για τις ομάδες τους, τα δυνατά τους στοιχεία και τις αδυναμίες τους. Μπορώ να σας πω µε βεβαιότητα ότι ο Βούτσης παίζει και κάνα στοίχημα στα παιχνίδια του ΝΒΑ, κερδίζοντας τα περισσότερα από αυτά.

Τόσο πολύ έχει εντρυφήσει στο άθλημα. Όσο για το ποια ομάδα υποστηρίζει για την κατάκτηση του τίτλου, δεν θέλει και ερώτημα. Στέκεται στο πλευρό των Milwaukee Bucks, των οποίων ηγείται ο δικός µας Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρότι παραδέχεται ότι αγνοούσε την ύπαρξή τους μέχρι να αποκτήσουν τον Γιάννη. Άλλωστε, όποιος άνθρωπος σέβεται τον εαυτό του σε αυτήν τη χώρα θέλει να βλέπει τον Γιάννη να θριαμβεύει. Γιατί κάθε νίκη δική του είναι και μια «σφαλιάρα» σε κάθε ρατσιστή…Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ