Λουτσέσκου: Στόχος οι όμιλοι του Champions League – Έχω μεγάλο κίνητρο στον ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην Ρουμανία για περάσει μέρος των διακοπών του παρέα με την οικογένειά του και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και τους επόμενους στόχους του ΠΑΟΚ. Ο 50χρονος τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά” μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του, σημείωσε ότι ήταν μια φανταστική χρονιά με έντονα συναισθήματα για τον ίδιο, στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ η είσοδος στους ομίλους του Champions League, ενώ τόνισε ότι έχει μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για την κατάκτηση του νταμπλ: «Ήταν μια φανταστική χρονιά, με έντονα συναισθήματα. Πέρασα ένα εκπληκτικό Σάββατο στις 11 Μαΐου γιατί με την κατάκτηση του κυπέλλου, πετύχαμε μια εκπληκτική επιτυχία με την ομάδα, αφού κατακτήσαμε αήττητοι το πρωτάθλημα και φέραμε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία μας».

Για το εάν σκέφτεται την είσοδο στο Champions League: «Φυσικά και το σκεφτόμαστε πολύ, είναι ο μεγάλος μας στόχος αυτή τη στιγμή και θέλουμε την επόμενη χρονιά να συμμετέχουμε στο Champions League και να κερδίσουμε ξανά όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Έχω μεγάλο κίνητρο για να ξεκινήσω την επόμενη σεζόν και να συνεχίσουμε τις νίκες. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είναι το μόνο που με απασχολεί. Το λέω και το επαναλαμβάνω ο ΠΑΟΚ είναι σε τέτοιο επίπεδο που δεν χρειάζεται να παρεμβαίνω εγώ για τις μεταγραφές των παικτών».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ