Ισοπεδωτική η Σάκκαρη στη Ρώμη – Ραντεβού με Κβίτοβα στον τρίτο γύρο

Η Μαρία Σάκκαρη διέλυσε σε straight sets την Ανέτ Κονταβέιτ και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των «16» του Internazionali BNL d’ Italia.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.39 στον κόσμο, επικράτησε της 23χρονης Εσθονής (Νο.16) με 6-3, 6-2 και το βράδυ (περίπου στις 22.30) θα προσπαθήσει να κλείσει θέση στην οκτάδα της χωμάτινης διοργάνωσης.

Έχει, μάλιστα, ραντεβού με την πανίσχυρη Πέτρα Κβίτοβα στο κεντρικό court του Foro Italico! Η 29χρονη Τσέχα, Νο.5 στον κόσμο, έκανε περίπατο κόντρα στην Γιούλια Πουτίντσεβα, την οποία απέκλεισε με 6-0, 6-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία έχει ήδη παίξει πέντε αγώνες στη Ρώμη, καθώς πέρασε μέσω προκριματικών στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

Στο μεταξύ, εκτός τρίτου γύρου έμεινε η Σιμόνα Χάλεπ, φιναλίστ της Μαδρίτης, αφού ητττήθηκε με 2-6, 7-5, 6-3 σπό την 19χρονη Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Η νεαρή τενίστρια θα βρει τώρα απέναντί της την Ντάρια Κασάτκινα.

Συνεχίζουν, αντίθετα, στη διοργάνωση οι Ναόμι Οσάκα, Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα, Κίκι Μπέρτενς, που έχουν και αυτές σήμερα διπλή αποστολή.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ