Κίνηση-ματ με επιθετικό κλάσης ο Ολυμπιακός

Ο Ζοσέ Σα άνοιξε τον «χορό» στον Ολυμπιακό. Μπορεί να αγωνιζόταν τη σεζόν που τελείωσε στους ερυθρόλευκους, αλλά αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι γνωστό πως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει την παραμονή του Πορτογάλου τερματοφύλακα, όπως και την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ, αλλά και ενός στράικερ που θα κάνει τη διαφορά.

Κρατείστε για λίγο το τελευταίο, εκεί όπου πιθανότατα οι εξελίξεις να «τρέξουν» πολύ πιο γρήγορα από ό,τι τις αναμέναμε, με την κίνηση που δουλεύουν οι Πειραιώτες να είναι ικανή, αν όλα πάνε καλά, να προκαλέσει πάταγο!

Λογικά δεν θα είναι έκπληξη το όνομα, αλλά θα είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον πείσει να έρθει στη χώρα μας για χάρη του, ικανοποιώντας συνάμα και τις υπέρογκες για τα ελληνικά δεδομένα οικονομικές απαιτήσεις του. Οι πληροφορίες, άλλωστε, μιλούν για δοκιμασμένη επιλογή με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Για επιθετικό, ο οποίος έχει… πιστοποιητικό εγγύησης για τα γκολ που μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό, σ’ ένα περιβάλλον που μπορεί να μην το έχει ζήσει, αλλά το γνωρίζει και ο οποίος καλύπτει στο 100% τα «θέλω» του Μαρτίνς, αλλά και της διοίκησης.Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ