Γιαννακόπουλος: Να υποβιβαστεί μαζί με τον Κολοσσό η ομάδα που δεν θα κατέβει στα πλέι οφ

Με τους τόνους στα… ύψη ξεκίνησε το μεγάλο meeting των ιδιοκτητών των ομάδων της Basket League, για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έκανε την πρώτη παρέμβαση, μετά τον αρχικό λόγο του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και αναφέρθηκε στο θέμα της βίας, αλλά και στην αναδιάρθρωση.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος είπε στην πρώτη του τοποθέτηση: «Δεν καταλαβαίνω γιατί βρισκόμαστε εδώ. Άλλα είχαμε πει στην προηγούμενη κουβέντα μας. Στον φάκελο που μας έχετε αφήσει δεν υπάρχει μέσα το θέμα της βίας. Μιλάω για τις τιμωρίες. Υπάρχει μια ομάδα που παρανομεί από τις 13/2. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή κύρωση. Ήρθαμε να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Συμφωνήσαμε συναισθηματικά για το Λαύριο. Αν όμως το Λαύριο έρθει προτελευταίο, γιατί να υπάρξει αναδιάρθρωση, αφού υπάρχει μια ομάδα που στα πλέι οφ μπορεί να μην κατέβει. Αν δεν κατέβει, υποβιβάζεται και μετά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Δεν είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Αν μια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ, υποβιβάζεται μαζί με τον Κολοσσό που είναι τελευταίος. Έτσι, τελειώνει το θέμα της αναδιάρθρωσης».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε άμεσα πως: «Έχουμε καταθέσει πρόταση συγκεκριμένη για το θέμα της βίας. Είμαστε η μόνη ομάδα που το έχει κάνει».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πανταζόπουλος πήρε τον λόγο και άρχισε να αναλύει όσα έκανε η ομάδα εργασίας αυτό το διάστημα, εξηγώντας τις προτάσεις που βρίσκονται στον φάκελο που έχει μπροστά του κάθε σύλλογος, που κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ