Α1 Μπάσκετ Γυναικών: Τέταρτο σερί νταμπλ για τον Ολυμπιακό

Ένας ακόμη τίτλος έπιασε λιμάνι! Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση διέλυσε με 96-39 τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Γλυφάδας και με 4-0 νίκες στους τελικούς της Α1 μπάσκετ Γυναικών κατέκτησε δια περιπάτου το φετινό πρωτάθλημα.

Οι “ερυθρόλευκες”, οι οποίοι νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχαν κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδας, πρόσθεσαν μία ακόμα κούπα στην τροπαιοθήκη τους και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου αήττητου νταμπλ!

Στο σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός μπήκε από την αρχή δυνατά και προηγήθηκε με 16-2! Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και με τρία σερί τρίποντα μείωσε τη διαφορά, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με τις “ερυθρόλευκες” να προηγούνται με 19-11. Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχες πάτησαν γκάζι και ανέβασαν τη διαφορά στα… ύψη.

Το +8 έγινε +20 (36-16), ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη στο +25 (48-23). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να είναι σαρωτικός. Οι παίκτριες των Πειραιωτών δεν έβγαλαν το πόδι από το… γκάζι και στο τέλος της τρίτης περιόδου έφτασαν στο +45 (75-30).

Το τελικό 96-39 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 48-23, 75-30, 96-39

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ