Γενική είσοδο με 1 ευρώ για το ματς με Προμηθέα ο Ολυμπιακός – Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι “ερυθρόλευκοι”

Σε αντίθεση με όσα είχε πράξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός εκδίδει εισιτήρια στην τιμή του 1 ευρώ για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα (08/05, 17:30) και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του να βρεθεί στο ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Ολυμπιακός – Προμηθέας Πατρών, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 8-5-2019 και ώρα 17:30, θα υπάρξει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 7-5-2019 και ώρα 09:00″.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κατέβει να παίξει. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο ότι δεν θα αγωνιστούν εάν υπάρξει παρουσία κάποιου εκ των διαιτητών της «μαύρης λίστας τους». Και αυτό δεν αλλάζει, όπως τονίζουν. Δεν πρόκειται να αγωνιστούν.

Αλλά με την κίνησή τους αυτή, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, στέλνουν ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Το μήνυμα δεν είναι άλλο από το «ελάτε να μας υποβιβάσετε στο ΣΕΦ, παρουσία του κόσμου μας».

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται αυτή τη φορά να κλείσει το φύλλο αγώνα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, όπως συνέβη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Και ουσιαστικά στέλνει ένα μήνυμα πως όποιος επιθυμεί να κλείσει αυτό το Φ.Α. θα πρέπει να πάει στο ΣΕΦ. Και να ρίξει κατηγορία το Ολυμπιακό, μπροστά στο κοινό του.

Και φυσικά, όλοι καταλαβαίνουν τι μπορεί να σημαίνει αυτό…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ