Προβάδισμα πρόκρισης με Πέδρο η Τσέλσι – BINTEO

Άιντραχτ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa League, με το γκολ του Πέδρο να δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους «μπλε».

Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα μπορούσε να είχε τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μισό του α’ ημιχρόνου βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ στο 23′. Ωραία επίθεση και σέντρα από τα αριστερά του Κόστιτς, με τον Γιόβιτς με διαγώνια κεφαλιά να νικάει τον Κέπα και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Η Τσέλσι στην συνέχεια προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο, είχε μία ανούσια υπεροχή. Στο 42′, ωστόσο, άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Λόφτους-Τσικ εκτός περιοχής έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει σύριζα από το δεξί δοκάρι κι αφού την ακούμπησε και ο Τραπ.

Η Τσέλσι, όμως, τρία λεπτά μετά κατάφερε να πετύχει ένα υπερπολύτιμο γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν έφυγε από τα καρέ των γηπεδούχων, ο Πέδρο έκανε το κοντρόλ και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι ήταν σαφώς ανώτερη και είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ματς.

Στο 59′ ο Νταβίντ Λουίζ εκτέλεσε το φάουλ ο Τραπ με τα ακροδάχτυλα βρήκε τη μπάλα, εν συνεχεία αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Στο 74′ ο Λόφτους-Τσικ έκανε το σουτ με τον Τραπ να απομακρύνει και τη μπάλα να φτάνει στον Αζάρ. Ο Βέλγος έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Τρία λεπτά μετά ο Αζάρ εκτέλεσε φάουλ, ο Νταβίντ Λουίζ πήρε την κεφαλια με τον Τραπ να μπλοκάρει και πάλι.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, πήραν μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Ντα Κόστα, Ρόντε, Φερνάντες (73′ Πασιένσια), Φαλέτ, Γκατσίνοβιτς (92′ Βίλεμς), Γιόβιτς, Κόστιτς.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Καντέ, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ (82′ Κόβασιτς), Γουίλιαν (61′ Αζάρ), Ζιρού, Πέδρο.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ