Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτά μου είπε ο Θανάσης στο τηλέφωνο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σκληρός με τον εαυτό του μετά το Game 1 με τους Σέλτικς, με τον ηγέτη των Μπακς να μιλά για το τηλεφώνημα του Θανάση και… το πόσο πεινασμένος είναι για το Game 2.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι έστειλε το μήνυμα ότι θα είναι αυτός που θα ηγηθεί για να επιστρέψει στο Μιλγουόκι το πλεονέκτημα έδρας, που του στέρησαν με το 112-90 οι «τριφυλλοφόροι».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το τηλεφώνημα του Θανάση: «Μερικές φορές είναι δύσκολο να σου λένε ότι δεν έχεις παίξει σκληρά. Ο Θανάσης σπάνια με παίρνει τηλέφωνο μετά από τους αγώνες, χθες όμως το έκανε και μου είπε “Γιάννη, πρέπει να παίξεις πιο σκληρά”. Η αλήθεια κάποιες φορές πονάει, είχε όμως δίκιο».

Για το αν είναι πεινασμένος για το Game 2: «Είμαι πολύ πεινασμένος! Θα φάω μακαρόνια για το παιχνίδι», ενώ πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα νικήσουμε, αλλά υπόσχομαι πως θα παίξουμε σκληρά».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Ήταν από τις σκληρότερες ήττες που είχαμε, ειδικά στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Τρίτη. Δεν ήμασταν εμείς. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος με τον Χόρφορντ, ξέρει τις κινήσεις μου. Έκαναν καλή δουλειά συνολικά στο μαρκάρισμά μου, ειδικά ο Χόρφορντ. Ακόμα έχουμε το πλεονέκτημα. Πρέπει να νικήσουμε την Τρίτη, θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ