Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα – ΒΙΝΤΕΟ

Η αναζήτηση ενός ικανού και έμπειρου κεντρικού αμυντικού ενόψει της νέας περιόδου είναι δεδομένη στον Πειραιά και μία εκ των περιπτώσεων που εξετάζονται από τον Ολυμπιακό, αφορά στον Ζερεμί Ματιέ.

Ο πολύπειρος Γάλλος στόπερ είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τους ερυθρόλευκους και όπως όλα δείχνουν επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο 35χρονος σέντερ μπακ φέρεται να έχει προταθεί και να εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό, ενώ για την περίπτωσή του Γάλλου άσου της Σπόρτινγκ έχει προκύψει ενδιαφέρον και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Μονακό, η Μπορντό, η Τουλούζ και η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα.

Φέτος ο Ματιέ έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια (2.411 λεπτά) με τη φανέλα της ομάδας της Λισαβόνας, έχοντας σημειώσει 3 γκολ, ενώ θα είχε παίξει ακόμη περισσότερο αν δεν είχε ταλαιπωρηθεί από δύο τραυματισμούς τον Αύγουστο και τον Ιανουάριο.

Ο Γάλλος μπακ είχε απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017, όταν είχε μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα, αλλά στο λιμάνι είχε έρθει τότε ο Γιάγκος Βούκοβιτς ύστερα από επιθυμία του Μπέσνικ Χάσι.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ