«Ισόβια» πρωταθλήτρια η Γιουβέντους – Το… σήκωσε για 8η σερί σεζόν

Μπορεί στο Champions League να τα έκανε… μαντάρα, όμως στην Ιταλία δεν έχει αντίπαλο: Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 την Φιορεντίνα και «κλείδωσε» και μαθηματικά τον 8ο σερί τίτλο της, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι “βιόλα” πήραν στο Τορίνο αποφασισμένοι να χαλάσουν το πάρτι και έβαλαν δύσκολα στη Γιουβέντους. Κυριάρχησαν στο πρώτα λεπτά του αγώνα, καθώς προηγήθηκαν με γκολ του Μιλένκοβιτς μόλις στο 6′ και είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Η Γιούβε αντέδρασε ισοφαρίζοντας με τον Σάντρο στο 37′ και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η ολική ανατροπή, με τον Ρονάλντο να κάνει ωραία ενέργεια, να γυρίζει παράλληλα και τον Πετσέλα να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 55′, κάνοντας το τελικό 2-1 που χάρισε στη “γηραιά κυρία” ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος η Γιουβέντους βρίσκεται στο +20 (!) από την δεύτερη Νάπολι που για άλλη μια σεζόν, βλέπει την… πλάτη της ασυναγώνιστης -εντός συνόρων- ομάδας του Τορίνου που πανηγυρίζει από σήμερα το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ