Εξετάζει και Φορτούνη η Ρόμα

Νέα μεταγραφικά σενάρια προκύπτουν για τον Κώστα Φορτούνη, αυτή τη φορά από Ιταλία μεριά και συγκεκριμένα για τη Ρόμα που φέρεται να έχει συμπεριλάβει στη λίστα της 28 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Το σχετικό ρεπορτάζ έχει γίνει από τον δημοσιογράφο της εφημερίδας “Il Tiempo”, Φιλίπο Μπιαφόρα, ο οποίος σχολιάζει κιόλας, σημειώνοντας ότι οι απαιτήσεις των ερυθρόλευκων είναι μεγάλες για τα δεδομένα των Ρωμαίων.

Ο Κώστας Φορτούνης, πάντως, είναι το πιο “hot” όνομα αυτή τη στιγμή από Έλληνες παίκτες, καθώς το όνομά του φιγουράρει στα ρεπορτάζ πολλών ομάδων στο εξωτερικό, κυρίως από την Τουρκία.

Να θυμίσουμε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στα… ραντάρ της τουρκικής Φενέρμπαχτσε, οι άνθρωποι της οποίας επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν και στο παρελθόν.

Μπροστά μας έχουμε ένα “καυτό” καλοκαίρι για τον κορυφαίο ίσως παίκτη του Ολυμπιακού, με πρόθεση του ίδιου, αλλά και του κλαμπ να είναι ωστόσο να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Έγινε ήδη, άλλωστε, και το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.Πηγή: Filathlos.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ