Super League K15 : Aήττητος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ – Επιβλήθηκε με 3-1 του Άρη

O ΠΑΟΚ είναι ο φετινός πρωταθλητής στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League καθώς επικράτησε στον τελικό του Άρη με 3-1 και κατέκτησε αήττητος τον τίτλο

Οι παίκτες του “Δικέφαλου του Βορρά” έφτασαν στο πρωτάθλημα έχοντας 15 νίκες και μια ισοπαλία στην κανονική διάρκεια της σεζόν στον δεύτερο όμιλο και δυο νίκες στο Final 4 επί του Ολυμπιακού και του Άρη.

Πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ ήταν ο αρχηγός του Γεώργιος Κούτσιας, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ στον τελικό, ενώ είχε πετύχει και ένα τέρμα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Φέτος πέτυχε συνολικά 26 τέρματα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου κατάφερε να βάλει τρία γκολ και ουσιαστικά να “καθαρίσει” το ματς. Σε αντίθεση ο Άρης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το 1-0 έγινε στο 19′ από τον Κούτσια ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Κυριαζή δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα σε παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά ο Κούτσιας που ήταν στο ύψος της μικρής περιοχής με τακουνάκι έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

Δυο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 38′ ο Τσίκος μετά από ωραία μπαλιά βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε κι αυτός τον Κυριαζή για το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης προσπάθησε να βγει στην επίθεση ώστε να μειώσει το σκορ και να μπει ξανά στο παιχνίδι διεκδικώντας κάτι περισσότερο. Στο 62′ ο Παναγίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μοναστηρλή, ενώ στο 66′ ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έκανε το λάθος το οποίο το εκμεταλλεύτηκε ο Χατζηιωάννου, του πήρε τη μπάλα, και την έστειλε στα δίχτυα για το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Tασιούρας, Σινανάι, Ζίλο, Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (68′ Καμαρός), Σπυριδόπουλος, Κούτσιας, Ρουμιάντσεβ (74′ Τόνσκος), Κουλούρης.

Άρης: Κυριαζής, Κοτινάκης, Συμεωνίδης, Τάλκα, Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Τσέρα, Ξανθόπουλος (79′ Καραγκιοζάκης), Χατζηιωάννου, Παναγίδης (74′ Τανούλης), ΚασαπίδηςΠηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ