Πιτίνο: MVP ο Καλάθης, κορυφαίος στην Ευρώπη ο Πασκουάλ

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον «τριπλό» Καλάθη μετά το ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπουντούτσνοστ (87-67), έδωσε τα εύσημα και στον Τσάβι Πασκουάλ για τη δουλειά που είχε κάνει στο “τριφύλλι” και αφιέρωσε την πρόκριση στον Θανάση Γιαννακόπουλο. «Ο Καλάθης έκανε το πρώτο του triple double στην Euroleague. Αν δεν είναι αυτός ο MVP στην Ευρώπη, τότε δεν ξέρω ποιος είναι! Και ο Γκιστ μας βοήθησε πολύ και όλα τα παιδιά, για να φτάσουμε ως εδώ», δήλωσε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο για να συμπληρώσει:

«Αντικατέστησα έναν πανέξυπνο προπονητή (Πασκουάλ), ίσως τον κορυφαίο στην Euroleague. Έκανε εξαιρετική δουλειά, αλλά οι παίκτες είχαν λάθος νοοτροπία, μετά τις ήττες ήταν με σκυμμένα κεφάλια. Στη συνέχεια άλλαξε όλη τους η φιλοσοφία. Όλοι αξίζουν τα εύσημα για την 6η θέση».

Τέλος, πρόσθεσε: «Παίξαμε τόσο σκληρά και δείξαμε το χαρακτήρα μας, γι’ αυτό είμαστε επικίνδυνοι. Κι η Ρεάλ, όμως, δεν θα… χάσει τον ύπνο της, γιατί θα έχει το πλεονέκτημα. Αφιερώνουμε την πρόκριση στους τρεις Γιαννακόπουλους (Κώστα, Παύλο, Θανάση), που θα μας βλέπουν από ψηλά και θα χαμογελούν, και στον Δημήτρη, γιατί πέρασε δύσκολα τελευταία».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ