Όλα τα σενάρια για το «πλασάρισμα» του Παναθηναϊκού στην οκτάδα της EuroLeague

Το σερί των έξι νικών “έσπασε”, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης χάρη στο πιο “τρελό” σουτ που έχει βάλει ο Ρούντι Φερνάντεθ στην καριέρα του και πλέον καλείται να “επιβιώσει” στον τελικό των τελικών, στο εντός έδρας ματς της 30ης αγωνιστικής της EuroLeague 2018/19 ώστε να χωρέσει στην οκτάδα της κανονικής περιόδου και να προκριθεί στα playoffs της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τη Μπουντούτσνοστ στην έδρα τους το βράδυ της Πέμπτης (4/4 στις 21:00) και με θετικό αποτέλεσμα θα βρεθούν στην οκτάδα ό,τι κι αν γίνει στις επόμενες αναμετρήσεις του διημέρου. Με απλά λόγια, όλα βρίσκονται στα χέρια των παικτών του Ρικ Πιτίνο που έκαναν τρομερή προσπάθεια για να φτάσουν σε αυτό το σημείο και αξίζουν κάτι περισσότερο.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ

6ος: Αν η Μπασκόνια έχει 0/2 απέναντι στην Εφές (εντός) και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εκτός) κι ο Ολυμπιακός κάνει 0/2 ή 1/2 στο ΣΕΦ απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας και τη Νταρουσάφακα.

7ος: Αν η Μπασκόνια κάνει 1/2 (Αναντολού Εφές εντός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκτός) κι ο Ολυμπιακός 1/2 (Ζάλγκιρις Κάουνας και Νταρουσάφακα εντός έδρας).

8ος: Αν η Μπασκόνια κι ο Ολυμπιακός κάνουν και οι δύο το 2/2.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ