Η λίστα του Ολυμπιακού για μεταγραφές από τη Super League

O Ολυμπιακός αναμένεται να εμπιστευτεί για μία ακόμη φορά την ελληνική αγορά για την ενίσχυσή του το καλοκαίρι, επενδύοντας σε παίκτες που έχουμε δει στη Super League. Είτε πρόκειται για νεαρούς κι εξελίξιμους είτε για πιο έμπειρους.

Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο έχουν «τσεκάρει» αρκετούς εξ αυτών και σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς αναμένονται οι τελικές αποφάσεις των ερυθρόλευκων.

Από τον Άρη είναι γνωστό πως έχουν ξεχωρίσει οι Φραν Βέλεθ και Ματέο Γκαρσία. Για τον Ισπανό αμυντικό, που μετράει 22 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, λέγεται μάλιστα πως έχουν ήδη γίνει και οι πρώτες κινήσεις.

Πιο δύσκολη περίπτωση φαντάζει ο Αργεντινός εξτρέμ των κίτρινων που είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 8 γκολ. Ο παίκτης αγωνίζεται στους Θεσσαλονικείς ως δανεικός από τη Λας Πάλμας και φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον και από την Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, στα υπόψιν βρίσκεται πάντα ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τους Βοιωτούς. Ο 19χρονος στράικερ μετράει 3 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σε 20 συμμετοχές, ενώ εμφανίζεται να βρίσκεται στα… ραντάρ και ιταλικών ομάδων.

Παράλληλα, τους Πειραιώτες απασχολεί εδώ και καιρό ο 23χρονος μπακ-χαφ του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Κυριακόπουλος. Εφόσον πωληθεί το καλοκαίρι ο Λεονάρντο Κούτρης, θεωρείται από αρκετούς στον Ολυμπιακό ως μία εξαιρετική περίπτωση. Την τρέχουσα σεζόν μετράει 28 εμφανίσεις με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Στο προσκήνιο υπάρχει πάντα και το όνομα του Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος λέγεται πως έχει ήδη κλείσει στους ερυθρόλευκους. Με 11 γκολ σε 30 συνολικά συμμετοχές φέτος ο 23χρονος φορ του Πανιωνίου, βρίσκεται στην… πόρτα και της Εθνικής Ελλάδας.

Ακόμη δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που αρέσουν στο μεγάλο λιμάνι είναι ο 21χρονος κεντρικός μέσος του Πανιωνίου Γιάννης Οικονομίδης με συνολικά 20 συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και ο 18χρονος δεξιός μπακ του Παναιτωλικού Γιώργος Λιάβας που έχει προλάβει να «γράψει» ήδη 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ