Ο Πετρούνιας αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί την Μιλλούση

Ο «άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, βρέθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (11/3, 22:00) στην ΕΡΑσπορ και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» μαζί με τη σύντροφο του και παγκόσμια πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση. Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο μίλησε για όλους και για όλα, άφησε το δικό του στίγμα στην εκπομπή επιλέγοντας ο ίδιος τα τραγούδια σε ρόλο DJ, ενώ ξεκαθάρισε πως δε θα βρίσκεται στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Μινσκ, καθώς «δεν θα προλάβω να συμμετάσχω λόγω του χειρουργείου που έκανα». «Τον Δημοσθένη Ταμπάκο τον ζήλεψα και έλεγα ότι “εγώ θέλω να γίνω σαν και αυτόν”» εξήγησε για το ίνδαλμά του. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λευτέρης Πετρούνιας, αποκάλυψε στο τέλος πως «με τη Βασούλα περνάμε ωραία και νομίζω πως φτάνει η ώρα να ολοκληρώσουμε την αγάπη μας. Θεωρώ πως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα παντρευτούμε. Θέλω να κάνουμε τουλάχιστον δύο παιδιά».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, μεταξύ άλλων, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση που έκανε στον τραυματισμένο ώμο του: «Πηγαίνω αρκετά καλά και θεωρώ πως την κατάλληλη στιγμή θα είμαι πανέτοιμος για να επιστρέψω στο επίπεδο που όλοι με ξέρουν. Δεν είναι εύκολο, καθώς πλέον έχω ένα καινούριο ουσιαστικά χέρι, αλλά είμαι αγωνιστής και θα τα καταφέρω. Φτιάχνω νέο “βιονικό” χέρι (γέλια). Άλλωστε, ο μεγάλος στόχος μου είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο».

Για τη σημασία των χορηγών στον πρωταθλητισμό: «Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό (σε όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα) πρέπει να υπάρχουν οι χορηγοί και η ιδιωτική πρωτοβουλία. Πρέπει να στραφούν οι “δυνατοί” άνθρωποι στην Ελλάδα στους αθλητές που το έχουν ανάγκη. Ένας αθλητής που δεν έχει οικονομική στήριξη δεν μπορεί να πάει εύκολα μπροστά. Βέβαια, το 70% για να τα πάει καλά ένας αθλητής είναι η ψυχολογία. Ο λόγος που τα πάω καλά από το 2014 και μετά είναι γιατί με στηρίζουν κάποιοι άνθρωποι, λέγοντάς μου: “Προχώρα και κάνε το έργο σου”. Το να σηκώνουμε τη σημαία μας ψηλά είναι έργο. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κυρίως θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους Έλληνες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας».

Για την οικονομική κρίση και πόσο επηρέασε τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια: «Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Δύσκολο να υπάρξει δεύτερος Πετρούνιας στο άμεσο μέλλον, γιατί πολλά παιδιά δεν επιλέγουν την ενόργανη γυμναστική. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο Βλάσσης Μάρας, που φέρνουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, αλλά και η Πολιτεία παρά τις δυσκολίες της κρίσης στηρίζει τους αθλητές».

Εάν έχει μετανιώσει για κάτι που έκανε ή που δεν έκανε: «Όχι, δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου, ποτέ! Ευτυχώς, έχω ανθρώπους που στις αποφάσεις που έχω πάρει εν θερμώ με κρατάνε».

Εάν θα προχωρήσει σε συγγραφή της αυτοβιογραφίας του: «Δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δηλαδή να κάτσω να γράψω ένα βιβλίο. Θεωρώ ότι είναι μια ιστορία που έχει ενδιαφέρον, γιατί είχε πολλά σκαμπανεβάσματα η ζωή μου. Βρίσκομαι σε μια θέση που κάνω ομιλίες για διάφορες εταιρίες γνωστές, ώστε να δώσω κίνητρο στον κόσμο να πάρει τα πάνω του και να αποδώσει καλύτερα. Η πορεία της ζωής μου έχει ένα τέτοιο μήνυμα και θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους».

Εάν έχει ζηλέψει κάποιον αθλητή: «Η ζήλια δεν είναι κακή, ο φθόνος είναι. Τον Δημοσθένη Ταμπάκο τον ζήλεψα και έλεγα ότι “εγώ θέλω να γίνω σαν και αυτόν”. Στην πορεία αγωνιζόμουν με τον Βλάση Μάρα και τον Λευτέρη Κοσμίδη. Στην ουσία δεν ζήλευα με την κακιά έννοια, έκλαιγα όταν έπαιρναν μετάλλιο, απλά ήθελα και εγώ την ανάλογη πορεία».

Ποιους ξένους και Έλληνες αθλητές θαυμάζει: «Από εξωτερικό μου αρέσει ο Σαλάχ, τον οποίο γνώρισα σε κοινές διακοπές στην Μύκονο και από τότε γίναμε φίλοι και τα λέμε που και που στο τηλέφωνο. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο και θαυμάζω τους Ρονάλντο, Μέσι και φυσικά τον Σαλάχ. Επίσης, στηρίζω Στεφανίδη, Αντετοκούμπο και διαχρονικά Πύρρο Δήμα».

Ποιον αθλητή θεωρεί κορυφαίο όλων των εποχών: «Χωρίς αμφιβολία κορυφαίος όλων των εποχών είναι ο Γιουσέιν Μπολτ. Ήταν σαρωτικός, υπεραθλητής και ασυναγώνιστος. Έχει στην κατοχή του τα παγκόσμια ρεκόρ και πήγε το άθλημά του σε άλλο επίπεδο. Πραγματικά τον θαυμάζω».

Για τη δική του «επανάσταση» όταν ήταν στην εφηβεία: «Όταν ήμουν 14 ετών η τότε διοίκηση της ομοσπονδίας, με τον τρόπο της και τη συμπεριφορά της απέναντί μου, με υποχρέωσε να σταματήσω αυτό που αγαπούσα. Για τρία χρόνια αλήτευα με την καλή έννοια. Έκανα ό,τι και όλα τα παιδιά της ηλικίας μου… Όταν επέστρεψα ήμουν πιο ώριμος και πιο αποφασισμένος από ποτέ… ».

Για τη χημεία με τον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη: «Ο προπονητής είναι το “Α και το Ω” για έναν αθλητή. Είμαστε περισσότερο από δέκα χρόνια μαζί και του οφείλω πολλά. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Ο κόουτς είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος, αλλά και τεράστιος γυμναστής. Είναι συνέχεια στο πλευρό μου».

Για τη σχέση του με τη Βασιλική Μιλλούση και την πιθανότητα να κάνει δική του οικογένεια: «Με τη Βασούλα περνάμε ωραία και νομίζω πως φτάνει η ώρα να ολοκληρώσουμε την αγάπη μας. Θεωρώ πως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα παντρευτούμε. Θέλω να κάνουμε τουλάχιστον δύο παιδιά».Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ