Μαρτίνς: Aξίζει να είναι στον Ολυμπιακό ο Μασούρας – Έχει το εύκολο γκολ

Αποθέωσε τον Γιώργο Μασούρα ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει το εύκολο γκολ και αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα, μίλησε για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως ξέρει τι σημαίνει για κάθε έναν το εν λόγω ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το παιχνίδι με τον Άρη και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε τρομερή αποτελεσματικότητα και το τι θα είχε γίνει με την βαθμολογία: Ναι πράγματι ήμασταν αποτελεσματικοί σήμερα σε αντίθεση με αρκετά άλλα ματς όπως και στο Κύπελλο με την Λαμία. Αυτή η ομάδα δεν έχει βρεθεί στην θέση όπου αξίζει και να πάρει τις νίκες που έπρεπε να πάρει. Ο Άρης μας δημιούργησε δυσκολίες. Η νίκη είναι δίκαιη αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια του Άρη.

Τα γενέθλια του Ολυμπιακού: Πραγματικά σήμερα είναι μία σπουδαία ημερομηνία. Είναι 94 χρόνια. Να συγχαρούμε τον σύλλογο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέραμε χαρά στον κόσμο αυτήν την ημέρα και να συνεχίσει η ομάδα με νίκες.

Τον Μασούρα και ότι είχε πει ότι έπρεπε να έρθει από τον Γενάρη: Πραγματικά είχα πει ότι ένας παίκτης σε αυτήν την ομάδα θέλει χρόνο προσαρμογής. Ο Μασούρας είναι άπειρος και νέος και πρέπει να βελτιωθεί ως προς την τακτική του. Έχει βελτιωθεί πολύ. Το γκολ το έχει πάντα. Το έχει εύκολο. Με βάση τις εμπειρίες και την ηλικία του πρέπει να βελτιωθεί ως προς την τακτική του. Έχει πράγματα να εξελίξει. Όσον αφορά στην τεχνική του και το γκολ του είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης που άνετα μπορεί να είναι στον Ολυμπιακό και το αξίζει.

Τον Χασάν: Θα πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες. Έχει ένα χτύπημα στα πλευρά. Πρέπει να περάσουν άλλες 24 ώρες και να το δούμε.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το πως το περιμένει ο κόσμος: Είναι ένα ξεχωριστό ματς για τον κόσμο. Εμείς δεν έχουμε παραιτηθεί και θέλουμε έξι νίκες. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη σε αυτό το ματς που είναι ντέρμπι αλλά εμείς ως επαγγελματίες που είμαστε θα ζητάμε τη νίκη σε όλα τα ματς που απομένουν.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ