Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για τα επεισόδια στο “Παπαστράτειο” – ΒΙΝΤΕΟ

Την πλήρη διαλεύκανση των επεισοδίων που έγιναν στο Παπαστράτειο ζήτησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Αθλήτριες, προπονητές και γονείς περιέγραψαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το “τυφλό χτύπημα” των κουκουλοφόρων με ρόπαλα και μαχαίρια.

“Εμένα η κόρη μου είναι παίκτρια του Ολυμπιακού, Ξαφνικά βλέπουμε ορδή 20-30 ατόμων να τρέχουν αλαλάζοντας στην κερκίδα, να πετούν έναν κάδο απορριμμάτων από τη γωνία δίπλα στα παιδιά που κάθονταν στον πάγκο… Εκείνη τη στιγμή συσπειρωθήκαμε όλοι και ανεβήκαμε ψηλά επάνω για να αποφύγουμε το ξύλο που έπεφτε. Χτύπησαν ένα παιδί ΑμεΑ τον Γιάννη που δεν είναι οργανωμένος οπαδός”, λέει ο Νίκος Φουντωτός.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαμπασύνης, φίλαθλος Ολυμπιακού, που δέχτηκε την επίθεση, δήλωσε στον ΑΝΤ1: “Τρόμαξα πολύ, ο πατέρας μου φώναζε, ‘μην πειράξετε το παιδί, μην πειράξετε το παιδί’. Δεχθήκαμε ροπαλιές ο πατέρας μου κι εγώ”. Οι τραυματίες στα επεισόδια ήταν συνολικά 6 όπως και 6 ήταν τα ΙΧ που καταστράφηκαν στην εισβολή των χούλιγκαν.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ