ΒΟΜΒΑ: Ο Γιώργος Γεωργίου πρόεδρος στον Απόλλωνα

Ο ιδανικός άνθρωπος στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή! Όπως μετέδωσε η αθλητική εκπομπή του Real Fm97.8 ,Real Sports,ο Γιώργος Γεωργίου θ αναλάβει εντός των προσεχών ημερών την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης!Ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός -τον οποίο ακούτε κάθε μέρα στις τέσσερις το απόγευμα από τη συχνότητα του Real Fm- συναντήθηκε το Σάββατο με τον παραιτηθέντα πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας Παναγιώτη Μονεμβασιώτη κι αποδέχτηκε την πρόταση να καθίσει στη «δύσκολη» προεδρική καρέκλα της ομάδας η οποία κάθε άλλο παρά σε «καλό φεγγάρι»βρίσκεται.

Πέραν της μεγάλης εμπειρίας του στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου (με εξειδίκευση στα παραγοντικά πράγματα)ο Γιώργος Γεωργίου δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του στον Απόλλωνα.Εκτιμάται λοιπόν ότι μόνο θετικό ρόλο θα παίξει στην άμβλυνση των διαφορών που υπάρχουν ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και σε μερίδα οπαδών του συλλόγου.

Η είδηση της ανάληψης της προεδρίας του Απόλλωνα απ τον Γιώργο Γεωργίου συνιστά μια απ τις μεγαλύτερες ειδήσεις της χρονιάς στο χώρο του ποδοσφαίρου.Περισσότερα…απ τον ίδιο στην εκπομπή του στον Real Fm 97.8 το απόγευμα της Δευτέρας στις 16.00 όταν και θα συνομιλήσει όπως πάντα με τους ακροατές του σταθμού!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ