Πασχαλάκης: Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι – Πίστευα στην πρόκριση

Ο διεθνής γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως στο τέλος φάνηκε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, απέδωσε στην εμπειρία των συμπαικτών του την ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο (4-2) και στάθηκε στη βελτίωση των λαθών στην άμυνα, ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Ήταν σπουδαία η προσπάθεια των συμπαικτών μου, πραγματικά είμαστε χαρούμενοι που περνάμε στον επόμενο γύρο, κάναμε τα εύκολα δύσκολα, ήταν θέμα συγκέντρωσης και φάνηκε ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

Για το που βρήκαν το σθένος: «Υπάρχουν παιδιά που έχουν παίξει σε πολλά πρωταθλήματα και έχουν εικόνες από ανάλογες φάσεις. Πίστευα παρά πολύ ότι θα βάλουμε τα δυο γκολ, δεν σκεφτόμουν κάτι στην παράταση, θα υποστηρίξουμε τον τίτλο του κυπελλούχου, όπως κάναμε πέρυσι, έτσι και φέτος».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε αποθέματα, θα εστιάσω στο ότι δεχτήκαμε δυο γκολ και δεν είμαι ευχαριστημένος, όταν δεν φταίει ο τερματοφύλακας και φταίει η άμυνα ή το αντίθετο πρέπει να το δουλέψουμε και θα το κάνουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ