Ο Μπαπέ ζήτησε να του πιστωθεί ένα… αυτογκόλ

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε – σε εξ΄αναβολής αγώνα του σαμπιονά- με 5-1 την Μονπελιέ και ουσιαστικά κατέκτησε και τον εφετινό τίτλο στην Γαλλία, δεδομένου ότι η Λιλ βρίσκεται σε απόσταση 15 βαθμών από τους πρωτευουσιάνους.

Πρώτος σκόρερ της Παρί και του σαμπιονά, είναι ο Κιλιάν Μπαπέ, που έχει σημειώσει 20 τέρματα. Στον αγώνα με την Μονπελιέ, ο νεαρός άσος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 79ο λεπτό, όμως προφανώς μεταξύ σοβαρού και αστείου …διεκδικεί ακόμη ένα γκολ από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ενα λεπτό πριν την επίτευξη του πέμπτου γκολ της Παρί, ο Μπαπέ κινήθηκε προς την πορεία της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής και μετά από παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, αλλά δεν βρήκε την μπάλα που κατέληξε στο πόδι του Χίλτον και στην συνέχεια στα δίχτυα της Μονπελιέ.

Με μήνυμα του στο Twitter και απευθυνόμενος στην διοργανώτρια αρχή, ο 20χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, ζήτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ, να του πιστωθεί το αυτογκόλ του Χιλτον: «Καλησπέρα LFP (σ.σ. η διοργανώτρια αρχή). Τι θα κάνουμε με το τέταρτο γκολ; Μπορείτε να μου το προσφέρετε και φυσικά να μην χρεωθεί με αυτογκόλ ο Χίλτον».ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ