Λουτσέσκου: Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς

Στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, αλλά και τη σημασία που έχει το νικηφόρο σερί για τον Δικέφαλος, μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε και στην νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του, μιλώντας για ένα σκηνικό που του έκανε εντύπωση κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα: «Ήταν κάτι που το ξέραμε από την αρχή. Όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημασία, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Είμαστε συγκεντρωμένοι, πήραμε την νίκη και έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας την Κυριακή απέναντι στον Άρη».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις ευχές των παικτών του: «Ήταν λίγο περίεργη, αλλά όμορφη στιγμή για εμένα. Δείχνουμε ότι είμαστε μια οικογένεια, ένα ενωμένο γκρουπ με προσωπικότητες. Λέω ότι ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί ήταν πολλά αυτά που ένιωθα και το πρωί ξύπνησα με την σκέψη να μεταδώσω τα σωστά συναισθήματα στους παίκτες μου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για την χρησιμοποίηση των Ολιβέιρα – Σφιντέρσκι: «Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε γρήγορα την ποιότητα αυτών των παικτών. Θα σας αναφέρω κάτι που είναι σημαντικό για εμένα. Ένας ποδοσφαιριστής που ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ολυμπιακό, σήμερα ήταν στον πάγκο και όταν τον πέρασα αλλαγή, μου είπε ότι καταλαβαίνει γιατί ήταν στον πάγκο σήμερα. Αυτό είναι εξαιρετικό για εμένα».

Για τον Λημνιό: «Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά θα πρέπει να μείνει προληπτικά δύο-τρεις ημέρες εκτός».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ