“Καθάρισε” ο Μέσι για την Μπαρτσελόνα – ΒΙΝΤΕΟ

Μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι ήταν αρκετή για να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να επικρατήσει με 1-0 της Βαγιαδολίδ στο “Καμπ Νου”. Έτσι οι “μπλαουγκράνα” αύξησαν την διαφορά τους στους 7 βαθμούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης και στους 9 από την Ρεάλ που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Μπαρτσελόνα ήταν κακή στα πρώτα 30 λεπτά και κινδύνεψε σε 2-3 περιπτώσεις να βρεθεί πίσω στο σκορ. Τελικά πήρε προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο 43′. Παράβαση που υποδείχθηκε για μαρκάρισμα στον Πικέ, σε ένα αυστηρό σφύριγμα του διαιτητή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχασε πολλές ευκαιρίες για να “κλειδώσει” το ματς, με κορυφαία αυτή του Μέσι, που σε νέο χτύπημα πέναλτι στο 85′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάσιπ, που ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Η παράβαση αυτή τη φορά ήταν καθαρή, με τον Κίκο να ανατρέπει τον Κουτίνιο.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Βερμάλεν, Άλμπα, Μπουσκέτς, Βιδάλ, Αλένια (76′ Ράκιτιτς), Ντεμπελέ (70′ Κουτίνιο), Μέσι, Μπόατενγκ (60′ Σουάρες).

Βαγιαδολίδ: Μάσιπ, Φερνάντεθ, Κίκο, Καλέρο, Αντονίτο, Μίτσελ, Τουχάμι, Νάτσο, Βέρντε (67′ Βίγια – 76′ λ.τ. Πλάσα), Γκουαρδιόλα, Ουνάλ (79′ Κέκο).

ΦΩΤΟ: ΑΡ

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ