Δίνει 80 εκατ. ευρώ για Σάντσο η Γιουνάιτεντ

Ο Τζέιντον Σάντσο πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και ήδη αρκετές ομάδες τον έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους.

Ο 18χρονος εξτρέμ, που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, αλλά έχει καταγωγή από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Μπος.

Φέτος μετρά ήδη 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει οκτώ γκολ, ενώ ταυτόχρονα μετρά και 13 ασίστ!

Το καλοκαίρι του 2017 η Μπορούσια πλήρωσε περίπου 7,5 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι για τον κάνει δικό της και είναι δεδομένο πως αν τον πουλήσει, θα βάλει στα ταμεία της πολλά περισσότερα. Για την ακρίβεια θα βγάλει τα δεκαπλάσια.

Η ομάδα που φέρεται να τον θέλει περισσότερο, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να αποκτήσουν έναν εξτρέμ και ο 18χρονος φαντάζει ως μία εξαιρετική περίπτωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Σόλσκιερ έχει ήδη ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φέρονται διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ένα ποσό ύψους περίπου 70 εκατ. λιρών, δηλαδή κοντά στα 80 εκατ. ευρώ.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε πως η Σίτι έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%, κάτι που σημαίνει ότι κι εκείνη θα βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό. Αν δηλαδή προχωρήσει η πώληση του Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το παραπάνω ποσό, τότε οι «πολίτες» θα πάρουν περίπου 12 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: FILATHLOS.GR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ