Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι σε πρόωρο τελικό στο ΟΑΚΑ

Ντέρμπι «αιωνίων» νούμερο τέσσερα απόψε στο ΟΑΚΑ. Στις 20:00 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε νοκ άουτ ημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδας.

Στα τρία προηγούμενα ντέρμπι της εφετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πέτυχε δύο νίκες στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα και την Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μία νίκη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την Εuroleague.

Το σημερινό ντέρμπι είναι πρόωρος τελικός. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στον τελικό, στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Κύμη ή τον ΠΑΟΚ, που θα αναμετρηθούν σήμερα, στις 17:00, στον άλλο ημιτελικό.

Στο κύπελλο, ο Ολυμπιακός κέρδισε τελευταία φορά τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στον τελικό του 2011. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τότε και το τελευταίο τους κύπελλο, το ένατο. Οι «πράσινοι» έχουν 18 κύπελλα και μετά το 2011 κέρδισαν δύο φορές σε τελικούς τον Ολυμπιακό, το 2012 και το 2013 και άλλες τέσσερις, σε προημιτελικούς και ημιτελικούς. Συνολικά, σε 25 αγώνες κυπέλλου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει 18 νίκες και ο Ολυμπιακός 7.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός, για τους Over/Under 13,5 πόντους του Νικ Καλάθη και τους Over/Under 10,5 πόντους του Γιώργου Πρίντεζη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ