Μπαλοτέλι: Σε αυτή την ομάδα θέλω να κλείσω την καριέρα μου

Ο Μάριο Μπαλοτέλι συνεχίζει την καριέρα του στη Μαρσέιγ, αλλά σε συνέντευξή του σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης μίλησε για το φινάλε της καριέρας του, το οποίο ο ίδιος θα ήθελε να γραφτεί με τη φανέλα της Μπρέσια, όπου μεγάλωσε, αν και γεννήθηκε στο Παλέρμο.

«Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει πάρα πολύ τακτική και είναι λίγο κουραστικό, δεν σκέφτηκα να γυρίσω στην Serie A αυτούς τους μήνες, όμως δεν μπορώ να αρνηθώ πως θα μου άρεσε να κλείσω την καριέρα μου στην Μπρέσια», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τον προπονητή της «σκουάντρα ατζούρα», λέγοντας:

«Ο Μαντσίνι είναι ο προπονητής που με γνωρίζει καλύτερα από όλους, όμως δεν έχω προνομιακή μεταχείριση. Θέλω να πρέπει να κερδίσω ξανά τη θέση μου στην εθνική Ιταλίας μέσα στο γήπεδο, βάζοντας πάρα πολλά γκολ».

Όσο για τις ρατσιστικές επιθέσεις, των οποίων ο ίδιος είναι θύμα, είπε: «Ρατσισμός; Μόνο στην Ιταλία μου συνέβη να είμαι θύμα αποδοκιμασιών και προσβολών κάθε είδους. Στα ιταλικά γήπεδα υπάρχει πάρα πολύς ρατσισμός, θα πάρει χρόνο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε τη μάχη κόντρα στους ρατσιστές».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ