Παράσχος: Ολυμπιακός, η μόνη ομάδα που μας πίεσε τόσο

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος «έβγαλε το καπέλο» στον Ολυμπιακό, τόνισε πως κρατάει την διάθεση των παικτών του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά, ειδικά στο πρώτο τέταρτο. Μπορώ να πω ότι είναι η μόνη ομάδα που μας πίεσε τόσο. Ωστόσο, ξεπεράσαμε την πίεση και πάνω που είχαμε αρχίσει να ισορροπούμε το ματς κάναμε ένα λάθος στην άμυνα, σαν αυτά που συνηθίζουμε να κάνουμε τον τελευταίο καιρό και δεχτήκαμε το γκολ.

Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ ώστε να ξαναμπούμε στο ματς, και φυσικά ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε αυτόν τον Ολυμπιακό. Τα παιδιά παίζουν εδώ και πάρα πολλά παιχνίδια οι ίδιοι παίκτες και μετά το 60′ – 70′ η κούραση μας ήταν εμφανής. Στο 2ο γκολ είμαστε αδικαιολόγητοι.

Ομάδα Α’ Εθνικής να τρώει γκολ από μια σέντρα και μια παράλληλη κίνηση τη στιγμή που δεν τον μάρκαρε κανείς. Μετά το 2-0 όλα τελείωσαν και απλά κρατήσαμε το σκορ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς συνεχίζουμε, ξεπεράσαμε το δύσκολο πρόγραμμα και ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.»

Θεωρείτε ότι ήταν κακός ο Αστέρας σήμερα ή πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός;

«Σίγουρα ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός. Αν είχαμε προηγηθεί στο δοκάρι δεν ξέρω πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι. Είναι όμως και η φρεσκάδα του. Με την Ξάνθη είχε 2-3 βασικούς ποδοσφαιριστές και όλοι οι υπόλοιποι σήμερα ήταν φρέσκοι.

Αντίθετα εμείς παίξαμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΛ και κάναμε τεράστια προσπάθεια. Από’ κει και πέρα δεν είχαμε λύσεις για να βοηθήσουμε την ομάδα. Σίγουρα όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλός».

Λίγες μέρες πριν κάνατε υπερπροσπάθεια για φτάσετε στην πρόκριση στο Κύπελλο. Έλλειπε σήμερα το θάρρος, η ζωντάνια και το πάθος από την ομάδα σας;

«Το πάθος και η διάθεση υπήρχαν αλλά δεν υπήρχαν οι δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός είναι μια ταχύτατη ομάδα που τρέχει και πιέζει σε όλο το 90λεπτο. Ήταν πολύ δύσκολο να ανταποκριθούμε στον ρυθμό του».

Δεν παράτησε το παιχνίδι ποτέ ο Αστέρας. Είναι αυτό κάτι που κρατάτε από το σημερινό ματς;

«O Αστέρας δεν συμβιβάζεται με την ήττα. Αυτή η διάθεση υπάρχει από τα παιδιά και θα το δείτε στα επόμενα παιχνίδια, όταν λίγο πολύ φρεσκαριστούμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα έρθουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα».

Είδαμε βασικό τον Δουβίκα, υπήρχε πρόβλημα με τον Μανιά;

«Όχι. Θέλαμε να τον φρεσκάρουμε. Ο Δουβίκας είναι ένα παιδί που τον πιστεύουμε πολύ. Τον βάλαμε σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έμπειρους αμυντικούς και έκανε ότι μπορούσε. Ο Μανιάς φορτώθηκε με πολλά παιχνίδια και θέλαμε να τον ξεκουράσουμε λίγο».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ