Οι πρώτες δηλώσεις του Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν

Λίγο μετά την κατάκτηση του έβδομου Αυστραλιανού Όπεν της καριέρας του, ο Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Καλησπέρα. Θα ήθελα να επιστρέψω τα κοπλιμέντα του Ναδάλ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήταν δύο πολύ καλές εβδομάδες. Επέστρεψες από τραυματισμούς. Είσαι άτυχος κατά τη διάρκεια της καριέρας σου, αλλά δείχνεις ότι είσαι ο ορισμός του μαχητικού πνεύματος και της αντοχής.

Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω αυτές τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Είχα χειρουργικές επεμβάσεις, πριν από 12 μήνες. Τώρα το να είμαι μπροστά σας είναι κάτι θαυμάσιο. Δεν έχω λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την υποστήριξη. Είναι ατομικό σπορ, αλλά εσείς είστε δίπλα μου και με ανέχεστε στις κακές μέρες μου. Έχετε συνθέσει τη φόρμουλα της επιτυχίας.

θα ήθελα να χαιρετίσω την οικογένειά μου, αρχίζοντας από τη σύζυγο και τα παιδιά μου. Ελπίζω να παρακολουθούν, αυτό μου είχαν πει. Τα τρόπαια είναι ακόμα πιο ιδιαίτερα, όταν έχω κάποιον τόσο σπουδαίο άνθρωπο να μοιραστώ τη χαρά, όπως οι γονείς και τα αδέρφια μου. Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας και τη βοήθειά σας να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Πάντα υπενθυμίζω κάποια πράγματα και δεν τα παίρνω δεδομένα.

Είναι το καλύτερο τουρνουά στον κόσμο. Κάνετε σπουδαία δουλειά και μας κάνετε να νιώθουμε οικεία. Υπάρχει υπέροχο πνεύμα. Μια χώρα τρελή με το άθλημα. Το αισθάνομαι σε κάθε γωνιά και ο κόσμος σέβεται το άθλημα. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Έμαθα μερικές λέξεις στη γλώσσα της χώρας. Ευχαριστώ που κάνετε αυτό το τουρνουά το καλύτερο κάθε χρόνο. Έχετε δείξει την αγάπη σας. Ανυπομονώ να επιστρέψω εδώ του χρόνου. Είμαι ευγνώμων για αυτή την εμπειρία», ανέφερε.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ